Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Seminar ‘Kennisdeling over EZIS’

Amsterdam
318 Algemeen

Details evenement

13 februari 2014
Amsterdam
Furore
zorg@furore.com
(020) 346 71 71
Gratis

Het seminar ‘Kennisdeling over EZIS’ bestaat uit twee ronden van een aantal mini-workshops over actuele thema’s in de EZIS-ziekenhuizen. Het seminar richt zich op hoofden ICT, hoofden applicatiebeheer, projectleiders, adviseurs en (functioneel) applicatiebeheerders. Doel van de workshops is kennisdeling tussen de ziekenhuizen. Furore wil graag een platform faciliteren waarop ziekenhuizen van elkaar kunnen leren.

Mini-workshops

Voor de mini-workshops hebben wij – vooralsnog – zes hot topics* gekozen, die bij onze klanten hoog op de prioriteitenlijst staan. Een workshop heeft de vorm van een rondetafelgesprek met een demo-opstelling voor ongeveer tien personen. Ziekenhuizen kunnen hier hun vragen en oplossingen rond het thema met elkaar delen. De workshops worden begeleid door een ervaringsdeskundige van een EZIS-ziekenhuis en een consultant van Furore.

De workshops behandelen de volgende onderwerpen:

  • Workshop 1 Expressies
  • Workshop 2 CS-Document
  • Workshop 3 Zorgportaal
  • Workshop 4 Zorgpaden
  • Workshop 5 Verschillen tussen EZIS 5.2. en HiX
  • Workshop 6 Migratie van 5.2. naar HiX

U kunt zich aanmelden via zorg@furore.com onder vermelding van ‘Kennisdeling over EZIS’.