Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Isala Publieksacademie over bekkenbodemklachten

theater Odeon , Zwolle
200 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

11 maart 2013
19:30 uur
theater Odeon , Zwolle
Isala
gratis

Lezing over bekkenbodemklachten en dan specifiek over urine-incontinentie bij mannen, vrouwen en kinderen. De sprekers zijn Hugo van Eijndhoven (urogynaecoloog) en Jan Willem van Capelle (uroloog) en beide werkzaam in Isala. De lezing vindt plaats in theater Odeon, Blijmarkt 25 in Zwolle. De toegang is gratis. Plaatsbewijzen kunnen besteld worden via het besrpeekbureau of de website van theater Odeon De Spiegel. De lezing is geschikt voor iedereen. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het theater te komen dan kunt u de lezing ook live volgen via een webstream op www.isalapublieksacademie.nl De lezing kan na afloop ook hier worden teruggekeken.Vooraf en tijdens de avond zelf kunt u interactief meetwitteren via #IPA13.