Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Themadag Zorglogistiek: Slim plannen en organiseren voor patiënten en cliënten

EVO, Zoetermeer
368 Algemeen

Details evenement

26 maart 2013
13:00 uur
EVO, Zoetermeer
EVO
evenementen@evo.nl
079-3467346
99

De zorg staat de komende jaren voor een grote uitdaging. Meer patiënten en de verlaging van subsidies veroorzaken een grote druk op het zorgstelsel. Ziekenhuizen en zorginstellingen moeten bestaande middelen anders gaan inzetten om kwalitatief hoogstaande zorg te blijven leveren. Daarnaast moeten ziekenhuizen regionaliseren en concentreren, dit betekent een extra uitdaging boven op de al bestaande uitdagingen. Op de themadag Zorglogistiek leert u hoe u zorg slimmer kunt organiseren met behoud van een optimale bediening van patiënten en cliënten.