Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Pier de Boer-prijs uitreiking

't Lichtpunt, Huis te Heide
208 Algemeen

Details evenement

25 april 2013
14:30 uur
't Lichtpunt, Huis te Heide
Stichting SPZ
info@stichtingspz.nl
06 26294372


Op donderdag 25 april 2013 reikt Stichting SPZ voor de derde keer de Pier de Boer-prijs uit aan het beste project voor mensen met een verstandelijke beperking. Het thema van de prijs in 2013: Versterking van de positie van mensen met een licht verstandelijke beperking in de samenleving. Graag nodigen wij u uit om de feestelijke uitreiking van de Pier de Boer-prijs 2013 bij te wonen.

 

De uitreiking vindt plaats van 14:30 tot 18.00 uur in ’t Lichtpunt, Maanlaan 4 in Huis ter Heide.

 

Tijdens deze bijeenkomst zal allereerst de winnaar van de Pier de Boer-prijs 2011 laten zien hoe, met het gewonnen bedrag, het project Best Buddies verder tot ontwikkeling is gekomen. Daarna presenteren de drie genomineerden voor de Pier de Boer-prijs 2013 hun projecten. Vervolgens maakt Jos Werner, voorzitter van de jury van de Pier de Boer-prijs 2013, de winnaar bekend. De winnaar van de Pier de Boer-prijs ontvangt een geldbedrag van €50.000,- en een beeld.

 

U bent van harte uitgenodigd de prijsuitreiking en aansluitende receptie bij te wonen. Laat ons weten of u aanwezig bent door voor 16 april 2013 uw contactgegevens te sturen naar info@stichtingspz.nl. Anderhalve week voor aanvang van de prijsuitreiking ontvangt u een deelnamebevestiging.