Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorgmanager van het Jaar

Het Koetshuis Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
916 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

11 april 2013
09:30 uur
Het Koetshuis Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Zorgvisie
0786253892
349 abonnees en 399 standaardprijs

Op donderdag 11 april 2013 organiseert Zorgvisie in het Koetshuis van de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen de jaarlijkse ‘Zorgmanager van het Jaar’-verkiezing en de verkiezing ‘Talent van het jaar’.

Dit jaar wordt de verkiezing voorafgegaan door een uitgebreid congresprogramma over innovatie in zorgmanagement: Zorgvisiecongres Anders organiseren voor zorgmanagers.  In de namiddag is het de beurt aan de jury van Zorgvisie Zorgmanager met haar nieuwe juryvoorzitter André Rouvoet om bekend te maken wie zich de nieuwe zorgmanager van het jaar en het nieuwe Talent van het jaar mag noemen.

Over de prijzen
Zorgmanager van het jaar 2013

De prijs is een begrip in de zorgwereld. Hij wordt jaarlijks uitgereikt aan de manager die een zichtbaar inhoudelijk, duurzaam en innovatief resultaat in de organisatie heeft bereikt. Eerdere winnaars zijn Lidy Hartemink, Eelco Damen, Emile Lohman, Greet Prins en Rob Dillman. De Zorgmanager van het Jaar zal de ING Excellence Trofee in ontvangst nemen.

Talent van het jaar 2013
Voor de vierde keer wordt ook de manager verkozen die zich Talent van het Jaar mag noemen. Deze prijs is bedoeld voor de jonge manager die zich heeft bewezen met een baanbrekend initiatief of onderscheidend is in aanpak of prestatie. De winnaar ontvangt de Zorgvisie Grow/Work Talent van het Jaar award.

Plaatsen zijn beperkt beschikbaar dus meld u op tijd aan. Kijk voor meer informatie over het congres en inschrijven opwww.reedbusinessevents.nl/andersorganiseren