Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Isala Publieksacademie, lezing met thema huidkanker

theater Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
201 Algemeen

Details evenement

14 mei 2013
19:30 uur
theater Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
Isala
038-4247527
gratis

Op dinsdag 14 mei organiseert Isala de derde lezing van de Isala Publieksacademie van dit seizoen. Het onderwerp van deze avond is 'Huidkanker, de schaduwzijde van zonlicht'. Een ruw plekje dat niet weggaat of een moedervlek die van grootte en van kleur verandert… Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker onder blanke mensen en komt in Nederland van alle kankersoorten het vaakst voor. Naast het aantal patiënten met huidkanker, neemt ook het aantal mensen met een voorstadium van huidkanker toe. De sprekers van deze avond, dermatologen Linda de Mik en Noortje van der Meij, vertellen hoe huidkanker ontstaat en wat de gevolgen van zonlicht op je huid zijn. De lezing begint om 19.30 uur in de Hemminkzaal van theater Odeon te Zwolle. Gratis kaarten zijn te bestellen via theater Odeon De Spiegel. De lezing is ook te volgen via live webstreaming op www.isalapublieksacademie.nl Met #IPA13 kunnen van tevoren en tijdens de lezing vragen via Twitter worden ingediend.