Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hogewey Worksshopdag

Verpleeghuis De Hogeweyk , Weesp
244 Algemeen

Details evenement

04 juni 2013
09:30 uur
Verpleeghuis De Hogeweyk , Weesp
Vivium Weesp
( 0294 ) 210500
195

Hogewey-workshopdag dinsdag 4 juni 2013

Maak kennis met een inspirerende visie!

Op 4 juni vindt de Hogewey Workshopdag plaats in het gelijknamige verpleeghuis in Weesp. De Hogewey Workshopdag richt zich op verzorgenden, activiteitenbegeleiders, woonbegeleiders en welzijnswerkers in de zorg voor mensen met dementie. En voor iedereen die zich oriënteert op het werken met mensen met dementie.

De Hogeweyk in Weesp is een speciale wijk voor mensen met dementie (ZZP 5 en ZZP 7). De Hogeweyk werd onderscheiden voor de visie “kleinschalig wonen met leefstijl”, die al sinds 1993 met succes gehanteerd wordt.

De opzet van deze dag is om uitgebreid kennis te maken met de verschillende onderdelen van de unieke methode. Dit aan de hand van workshops, een rondleiding door De Hogeweyk, een uitgebreid bezoek aan een woning en gelegenheid voor een gesprek met een medewerker  over de dagelijkse praktijk  van werken in De Hogeweyk.

Deelnemers volgen 2 workshops naar keuze (keuze uit 10 workshops). Deze worden gegeven door medewerkers van De Hogeweyk en behandelen vele aspecten van het concept Kleinschalig Wonen met Leefstijl. Voor coördinatoren welzijn en vrijwilligerswerk zijn een paar specifieke workshops zeer interessant., waarbij ook de financiële aanpassingen die gemaakt zijn naar aanleiding van het  veranderde zorgbeleid aan de orde komen.

De Hogewey Workshopdag vindt plaats op dinsdag 4 juni 2013 in De Hogeweyk van 09:30 – 16:00 uur. Kosten: € 195 . Adres: Heemraadweg 1, 1382 GV in Weesp.Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.vivium.nl/hogewey_workshopdag