Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Kennismakingscollege Health Care Bedrijfskunde | IBO Business School

Landgoed De Heiligenberg, Leusden
295 Algemeen

Details evenement

03 september 2013
17:00 uur
Landgoed De Heiligenberg, Leusden
IBO Business School
info@ibo.nl
033 - 422 99 61

Health Care Bedrijfskunde - Effectief in zorgmanagement

Maak op dinsdag 3 september aanstaande kennis met de opleiding Health Care Bedrijfskunde. Tijdens deze bijeenkomst treft u de betrokkenen vanuit IBO Business School en is er ruime aandacht voor het studieprogramma. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen. Ook vertellen wij u dan graag meer over onze Personal Counseling, een unieke service die ervoor zorgt dat u maximaal rendement uit uw studie kunt halen.