Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Seminar 'Patiëntveiligheid'

Amsterdam
489 Algemeen

Details evenement

19 september 2013
14:00 uur
Amsterdam
Furore
zorg@furore.com
(020) 346 71 71
Gratis

Tijdens het seminar 'Patiëntveiligheid' ziet u aan de hand van praktijkvoorbeelden op welke manier EZIS kan bijdragen aan patiëntveiligheid. Het seminar richt zich op zorgmanagers en EPD-managers van de EZIS-ziekenhuizen en andere belangstellenden binnen de ziekenhuizen. Het gebruik in de zorg staat centraal, niet de techniek.

Het seminar behandelt drie thema's:

  • Mogelijkheden en risico’s van het zorg-/patiëntenportaal
  • Stopmomenten
  • Prestatie-indicatoren

Plaats en datum: Furore, Bos en Lommerplein 280 in Amsterdam, 19 september 2013 van 14:00 - 17:00 uur met aansluitend een borrel.

Toegang tot het seminar is gratis. Aanmelden kan via zorg@furore.com onder vermelding van de titel van het seminar. Mocht u naast het seminar ‘Patiëntveiligheid’ ook het seminar ‘Kennisdeling in EZIS’ willen volgen, dan kunt u dit in dezelfde mail aangeven.