Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorgvisie Executive Seminar 2014

Hotel Houten, Houten
909 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

30 januari 2014
09:00 uur
Hotel Houten, Houten
Zorgvisie
v.a. 699,- (collega's € 499,-)

Op veler verzoek komen Gary Kaplan en Jack Silversin terug om samen met u de concrete stappen te analyseren die vele ziekenhuisbestuurders hebben ondernomen om kwaliteit te verbeteren en kosten te reduceren. Ook praten zij met u over de praktijk van het toepassen van lean tools in het ziekenhuis.

 

Worstelt u met de vraag hoe u lean kunt implementeren binnen uw instelling en welke stappen u moet zetten? Ga tijdens dit seminar in gesprek met Kaplan en Silversin. Naast het Amerikaanse succesverhaal komen ook Nederlandse best practices ruimschoots aan bod deze dag. Kaplan en Silversin geven hun commentaar op de Nederlandse situatie en leggen uit hoe hun lean implementatie in de praktijk eruit zag.

 

Dit seminar gaat verder waar Kaplan en Silverlin in 2012 geëindigd zijn!

Enkele reacties van de vorige meeting met Kaplan & Silversin
“Zeer inspirerend verhaal! Voorbeeld voor de hele sector.”
Jeroen Engelkes, Hagaziekenhuis

 

“Erg goed programma. Werd erg geïnspireerd door compacte verhaal.
Vond tafeldiscussie erg zinvol.”

D. Creemers, Rijnstate