Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Clinical Management Workshop Series Real Cost in Healthcare

Huis de Salentein, Nijkerk
264 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

23 oktober 2014
16:00 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
020-4040111
295 EUR (excl. BTW) (5 voor 1200 EUR)

Donderdag 23 oktober 2014 – Clinical Management Workshop Real Cost in Healthcare


De workshop maakt de nieuwste internationale inzichten ten aanzien van ziekenhuismanagement en strategie, toegankelijk en toepasbaar voor zorgprofessionals in Nederland. Het programma bestaat uit een intensieve Harvard Business casediscussie over een internationaal vooraanstaand ziekenhuis. Dit interactieve deel wordt opgevolgd door een gerichte discussie over de lessen en uitdagingen voor de Nederlandse praktijk.

Boston Children’s Hospital is al vele jaren achtereen verkozen tot het beste kinderziekenhuis van de Verenigde Staten (U.S. news & world report). Door landelijke druk werd Bosten Children’s Hospital uitgedaagd de kosten die het maakte steeds verder te reduceren, wat resulteerde in het gebruik van meerdere kostmodellen. Tijdens deze workshop bespreken we het effect van verschillende kostmodellen in de zorg aan de hand van een aantal voorbeelden uit een echte organisatie. Daarnaast staan we stil bij de stappen die komen kijken bij de introductie van een accuraat kostmodel in de gezondheidszorg. De sessie vindt plaats in een interactieve open setting onder leiding van Prof. dr. Fred van Eenennaam.

Aanmelden & meer informatie Klik hier om u aan te melden
Deze masterclass maakt deel uit van onze Clinical Management Workshop Series. In één dag meer inzicht in optimalisatie van uw zorgverlening door toepassing van waardegedreven zorg concepten. Tijdens deze interactieve middag ligt de nadruk ligt op de implementatie van zorginnovatie en het leren van de ervaringen van deelnemers met verschillende achtergronden.
U kunt zich aanmelden voor de workshop door het online aanmeldingsformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar Sharon de Jong.