Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Isala Publieksacademie: Roze of grijze wolk?

Theater Odeon Zwolle, Blijmarkt 25 in Zwolle
134 Algemeen

Details evenement

06 oktober 2014
19:30 uur
Theater Odeon Zwolle, Blijmarkt 25 in Zwolle
Isala
038-4247527
gratis

Hoera, je bent zwanger! Nog negen maanden, even doorbijten bij de bevalling, maar je krijgt er iets prachtigs voor terug. Op het moment dat je baby er is, zit je samen met je kindje en partner heerlijk op een roze wolk…

Maar soms is de realiteit anders en lijkt die wolk eerder grijs dan roze. Angst voor de bevalling, medische klachten tijdens de zwangerschap, depressies of een kindje dat te vroeg of ziek geboren wordt. Tijdens de lezing van de Isala Publieksacademie op maandag 6 oktober a.s. komen deze aspecten van geboortezorg aan bod.