Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

SharePoint Colleges: Integraties

Webinar, Online
134 Algemeen

Details evenement

07 oktober 2014
15:30 uur
Webinar, Online
Thysia Information Management
marketing@thysia.eu
076-5218846
Gratis

SharePoint Collegereeks
Door de jaren heen heeft Thysia veel ervaring opgedaan bij een verscheidenheid aan klanten rondom de verschillende toepassingen van Microsoft SharePoint. Gezien er eindeloos veel en verschillende mogelijkheden zijn, helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken voor de organisatie. Om je op een gemakkelijke manier kennis te laten maken met SharePoint, is deze college reeks speciaal voor het bedrijfsleven in het leven geroepen.

Met de reeks SharePoint Colleges van Thysia stellen wij jou en je collega’s in staat om vanaf de pc deel te nemen aan een aantal SharePoint webinars. In deze webinars geven we antwoord op vragen en verduidelijken we o.a. waarom, wanneer, voor wie en op wat voor manier SharePoint van betekenis kan zijn. Het college is in eerste instantie gericht op het bedrijfsleven, maar mede met dank aan onze ruime ervaring in de zorgbranche is de vertaling naar zorgorganisaties relatief eenvoudig te maken.

Een SharePoint portaal kan het samenwerken en informatie delen binnen verschillende vestigingen en afdelingen bevorderen. Integraties met diverse achterliggende systemen, waaronder Dynamics NAV, maken het mogelijk om informatie ten alle tijde beschikbaar te stellen. Hoe dit in zijn werk gaat, bespreken we in dit 3e college uit de reeks.