Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Studiereis Excellente Mensgerichte Zorg & Organisatie

t/m 16-10-2014 - Chicago, Illinois
331 Algemeen

Details evenement

11 - 16 oktober 2014
09:00 uur
Chicago, Illinois
Planetree Nederland
info@planetree.nl
0882006880
vanaf 2420,-

Niet eerder volgden veranderingen in de zorg zich zo snel op als op dit moment. Tegelijkertijd nemen de verwachtingen rondom de kwaliteit van zorg en dienstverlening toe. Dat vraagt om wendbare organisaties met medewerkers die snel kunnen schakelen in vernieuwingen, die de wensen en behoeften van hun cliënten kennen en deze kunnen vertalen naar haalbare antwoorden.

De 2014 Planetree International Conference biedt een scala aan oplossingen voor vraagstukken rondom mensgerichte zorg. Daarom bieden we ook dit jaar weer een studiereis naar deze grootste mensgerichte zorg conferentie in de wereld.

Zorgvuldig innoveren is essentieel voor succes, maar vooral in combinatie met het snel kunnen overnemen van de beste beschikbare praktijken in Nederland en in de wereld. Tijdens de conferentie vinden lerende organisaties elkaar om samen te werken aan nieuwe ideeën en mogelijkheden voor de antwoorden van vandaag en morgen.

De deelnemers aan de studiereis wordt niet alleen inspiratie maar ook concrete tools en manieren om plannen goed in te voeren geboden. Kennis nemen en delen via werkbezoeken, lezingen en workshops zijn hierbij belangrijke onderdelen. Om maximaal te kunnen profiteren van deze reis zal zowel voorafgaand aan de reis als na afloop een programma worden aangeboden door Stichting Planetree Nederland. Doel hiervan is optimaal voorbereid op reis te gaan en eigen inzichten succesvol door te vertalen naar de eigen omgeving. Meer informatie en details over het programma, alsmede het aanmeldformulier, zijn hier te vinden.

Laat je tijdens deze reis voeden met kennis, kennissen en energie om in de eigen praktijk merkbaar beter te worden en te blijven!