Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

DOT voor zorgmanagers

Oudlaan 4, Utrecht
213 Algemeen

Details evenement

20 november 2014
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
525

De gevolgen van DOT voor uw organisatie zijn groot en worden de komende jaren nog groter. Welke kennis van DOT heeft u als manager nodig? Hoe kunt u uw organisatie goed voorbereiden op de uitbreiding van de prestatiebekostiging?

Q-Academy organiseert de training DOT voor Zorgmanagers. Bovenstaande en andere onderwerpen komen aan de orde. Op managementniveau krijgt u de juiste kennis en handvatten om de nieuwe vraagstukken rond DOT in te vullen. Deze training is een hoogrendementstraining met een praktisch en interactief karakter. Om die reden is het maximum aantal deelnemers beperkt. U kunt eigen praktijksituaties inbrengen.

Na afloop van de training:
- Heeft u inzicht in de DOT-systematiek en het belang van een juiste bronregistratie.
- Heeft u inzicht in de gevolgen van DOT voor uw organisatie.
- Kunt u de financiële gevolgen van de DOT-systematiek vertalen naar de zorginhoudelijke processen.
- Heeft u inzicht in de gevolgen van DOT voor uw rol als manager.