Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

De praktijk van zelfsturende teams

ReeHorst, Ede
583 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

20 november 2014
09:00 uur
ReeHorst, Ede
Reed Business Events
225

Het ontwikkelen van de zelfsturende organisatie is in de zorg al een bekend gegeven. Andere sectoren, zoals onderwijs, gemeenten, politie en brandweer merken dat de principes van zelfsturing  ook bij hen van toepassing zijn en zoeken (en vinden) manieren om de principes in een vorm te gieten.  

In deze editie komen, naast zorgorganisaties, ook vertegenwoordigers van andere sectoren aan het woord om de deelnemers aan dit congres antwoorden te geven op vragen rondom de invoering van zelfsturende teams. De nadruk ligt op de problemen, valkuilen en oplossingen die zich voordoen bij het vormgeven van zelfsturende teams.