Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Effectief managen van de transities

Utrecht
392 Algemeen

Details evenement

08 april 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
495,-

Per januari 2014 worden verschillende functies overgeheveld van AWBZ naar de gemeenten, onder de noemer Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Als zorgaanbieder krijgt u te maken met andere partijen, u zult ontwikkelingen vertalen naar uw organisatie op verschillende niveaus, u krijgt te maken met aanpassing van de organisatiestructuur en een andere manier van zorginkoop.

Q-Academy organiseert een ééndaagse training die zeer praktijkgericht en interactief van aard is. Aan de hand van een stappenplan maken we inzichtelijk wat u als projectleider te wachten staat in het aankomende jaar. Twee trainers staan garant voor een veilige leeromgeving. U kunt eigen (lastige) praktijksituaties inbrengen.

Na afloop van de training:

  • bent u op de hoogte van de veranderingen, de achtergrond hiervan en de laatste ontwikkelingen
  • heeft u in een aantal stappen inzichtelijk wat u te wachten staat
  • weet u waar u relevante informatie kunt vinden
  • kunt u op een constructieve wijze samenwerken met uw bestuur, afdeling Financiën en de extramurale afdelingen
  • gaat u effectiever om met weerstand en lastige situaties