Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Ziekenhuizen: Haal het beste uit uw vastgoed!

n.n.b., Amersfoort
553 Algemeen

Details evenement

10 april 2014
17:00 uur
n.n.b., Amersfoort
PART zorg
timon@partzorg.nl
088 015 1600
Gratis

PARTnersessie 'Ziekenhuizen: Haal het beste uit uw vastgoed!'

Lange tijd was vastgoed geen punt op de agenda van ziekenhuizen. De focus lag op het zorgproces: vastgoed was er gewoon en werd door de overheid bekostigd.

Inmiddels is deze situatie anders. Ziekenhuizen moeten zelf de ontwikkel– en exploitatiekosten van vastgoed  terugverdienen uit de productie en hierbij geld halen van de vermogensmarkt. Dit vraagt om een aanpak waarbij vastgoed daadwerkelijk als productiemiddel wordt gezien. Het vertalen van de strategie van een ziekenhuis naar een passende vastgoedstrategie is hierbij cruciaal.Tijdens deze PARTnersessie licht het UMC Utrecht toe hoe zij dat doet en geeft de Rabobank haar visie op zorgvastgoed.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle medewerkers van ziekenhuizen die zich met vastgoed, (ver)bouw en renovatie bezighouden. 

Sprekers:

  • Saskia Cornelissen - Plaatsvervangend hoofd Vastgoed & Huisvesting, UMC Utrecht
  • André Vermeulen - Senior sectorspecialist Gezondheidszorg, Rabobank
  • Derk Graver - Senior Relatiemanager Grootbedrijf Public Sector, Rabobank

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze PARTnersessie op 10 april van 17.00 - 20.30 uur te Amersfoort. Voor een hapje wordt gezorgd en deelname is geheel kosteloos. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. Voor meer informatie over deze PARTnersessie of aanmelding kunt u een e-mail sturen naar Timon Sibma via timon@partzorg.nl. Graag zien wij u op 10 april!