Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Basistraining Businesscases opstellen in de gezondheidszorg

Utrecht
254 Algemeen

Details evenement

19 mei 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
565,-

Als manager krijgt u steeds meer verantwoordelijkheden. Het maken van strategische, beleidsmatige en financiële keuzes is aan de orde van de dag. Steeds vaker zult u gevraagd worden om een businesscase op te stellen ter onderbouwing. Voor veel managers is dit echter een nieuw gegeven en een lastige opgaaf! Hoe stelt u een goede business case op? En waar moet u rekening mee houden?

Q-Academy organiseert daarom de basistraining ‘Businesscases opstellen in de gezondheidszorg’. Op een interactieve en praktische manier gaan wij in op het opstellen en beoordelen van een businesscase. U leert waaraan een goede case moet voldoen, welke risico’s u in kaart moet brengen en hoe u de case financieel onderbouwt. Met voorbeelden en praktijkcasussen leert u zelf een business case op te stellen. 

Na afloop van de training heeft u alle instrumenten in handen om een business case financieel en kwalitatief op te stellen en te beoordelen.