Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Praktijkseminar: 'lessons learned' DBMO Atrium Medisch Centrum Heerlen

UMC Utrecht, Utrecht
250 Algemeen

Details evenement

14 mei 2014
13:30 uur
UMC Utrecht, Utrecht
PPS Netwerk Nederland
info@ppsnetwerk.nl
030-6981988
gratis voor o.a. bestuurders/(bouw)directeuren ziekenhuizen en zorginstellingen

Steeds meer zorgbestuurders kijken met veel belangstelling naar de mogelijkheden om via het toepassen van PPS-contracten in te spelen op de veranderende zorgmarkt met behoud van kwaliteit tegen lagere kosten. PPS-contracten (bijv. DBM en DBMO), waar zaken zoals levensduurdenken, taak –en risicoverdeling, en prestatiecontracten centraal staan, leveren doorgaans een kwalitatief en toekomstbestendig gebouw op omdat ontwerp, bouw, onderhoud en/of exploitatie integraal worden aanbesteed. Hierdoor kan op de lange termijn enorm worden bespaard op energie – en onderhoudskosten.

PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. Atrium MC en UMC Utrecht op 14 mei 2014 van 13.00-17.00 bij UMC Utrecht een praktijkseminar waarin wordt uitgelegd hoe de voorbereiding, de aanbesteding en de bouwfase van Atrium MC (zijn) verlopen en wat tot nu toe de ervaringen zijn met het PPS-contract DBMO.

Gratis aanmelden kan via info@ppsnetwerk.nl