Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

workshop PDCA & continu verbeteren

Golden Tulip Conferentiehotel, Amersfoort
185 Algemeen

Details evenement

20 mei 2014
09:00 uur
Golden Tulip Conferentiehotel, Amersfoort
Passionned Group
info@passionned.nl
+31 33 888 7010
595

Workshop PDCA: elke dag een beetje beter

Veel plannen of verbetertrajecten behalen niet de beoogde resultaten. Ze duren in de praktijk bijna altijd langer dan verwacht. En als de verbeterplannen zijn uitgevoerd, is het nog maar de vraag of ze leiden tot het gewenste effect. De stappen plan en do lukken vaak wel, maar dan? Klinkt dit herkenbaar?

De valkuil: niet PDCA gericht werken

Veel interne processen gaan op de automatische piloot. En juist het ontdekken van deze automatische piloot en het bijsturen van deze automatische processen (opnieuw inrichten) is een belangrijk onderdeel van de PDCA-verbetermethodiek. Een verbetertraject zonder PDCA-verankering haalt geen optimale resultaten.

Meer informatie vindt u op onze website