Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Sturen met prestatiebekostiging (DOT)

Utrecht
283 Algemeen

Details evenement

02 juni 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
525,-

De gevolgen van DOT voor uw organisatie zijn groot en worden de komende jaren nog groter. Het bestaande vangnet maakt plaats voor prestatiebekostiging en marktwerking. Wat zijn de gevolgen van DOT voor uw organisatie? Welke kennis van DOT heeft u als manager nodig? 

Q-Academy organiseert de training Sturen met prestatiebekostiging (DOT). Op managementniveau krijgt u de juiste kennis en handvatten om de nieuwe vraagstukken rond DOT in te vullen. Deze training is een hoogrendementstraining met een praktisch en interactief karakter. Om die reden is het maximum aantal deelnemers beperkt. U kunt eigen praktijksituaties inbrengen.

Na afloop van de training:

  • heeft u inzicht in de DOT-systematiek en het belang van een optimale bron-registratie
  • heeft u inzicht in de gevolgen van DOT voor uw organisatie
  • kunt u de financiële gevolgen van de DOT-systematiek vertalen naar de zorginhoudelijke processen
  • heeft u inzicht in de gevolgen van DOT voor uw rol als manager