Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

ZKN Jaarcongres en informatiemarkt 2014

Hulstkamp Gebouw, Rotterdam, Maaskade 119
373 Algemeen

Details evenement

04 juni 2014
12:30 uur
Hulstkamp Gebouw, Rotterdam, Maaskade 119
Zelfstandige Klinieken Nederland
info@zkn.nl
+ 31 (0)70 - 317 79 80
Gratis

Met veel plezier nodigen wij uit voor de zevende editie van het ZKN Jaarcongres, op 4 juni a.s. in het Hulstkamp Gebouw te Rotterdam. Onder leiding van Sven Kockelmann zal een breed pallet aan sprekers de revue passeren. 

Zaken doen met van BNR zal live uitzendiging maken vanuit het Hulstkamp gebouw.

Tijdens het congres kunt u een bezoek brengen aan de Informatiemarkt, waar een groot aantal bedrijven zich voorstellen en u informeren over de laatste innovaties in de markt. Er zijn géén kosten verbonden aan het congres.