Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorg Welzijn Management Event

Media Plaza, jaarbeurs, Utrecht
450 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

11 juni 2014
09:00 uur
Media Plaza, jaarbeurs, Utrecht
Zorg + Welzijn
v.a. 399,-

Het sociaal domein doorstaat vele veranderingen. Deze vele ontwikkelingen en veranderingen zorgen ervoor dat zorg en welzijnsinstellingen te maken hebben met een veranderd speelveld waarbinnen zij moeten opereren. Om te kunnen overleven in dit speelveld zullen zorginstellingen zich moeten onderscheiden van andere instellingen.

Hoe gaat u hiermee om als zorgondernemer? Waarom zullen gemeenten ervoor willen kiezen om met uw zorginstelling te gaan samenwerken? En wat heeft u in het bijzonder de cliënten te bieden?

Om uw onderscheidend vermogen te vergroten zult u slim ondernemerschap moeten kunnen tonen. U zult uw instelling anders moeten organiseren en positioneren in het veranderde speelveld. U zult ondernemender moeten worden om alle veranderingen van de transities om te zetten in kansen voor uw organisatie. Maar hoe pakt u dit aan? 

Zorg Welzijn Management Event

Tijdens het Zorg Welzijn Management Event zult u geïnspireerd worden door bedrijfskundige thema’s, die u kunt toepassen in de Zorg en Welzijn. Denk hierbij aan anders organiseren, ondernemen en verandermanagement. Gedurende inspirerende lezingen en interactieve sessies krijgt u de handvatten die uw instelling nodig heeft om u een weg te banen in alle veranderingen in het sociaal domein 

Wat mag u van deze dag verwachten?

  • Topsprekers met ervaring in de gezondheidszorg geven hun visie op de thema’s ondernemen, anders organiseren en verandermanagement
  • Met de inspiratie vanuit de lezingen gaat u in verdiepende sessies en mini-masterclasses actief aan de slag met een plan van aanpak 
  • Met een hoog netwerk gehalte door de dag heen deelt u ervaringen met vakgenoten

Mis deze dag niet. Wij geven u handvatten om ondernemender te worden in zorg welzijn en alle veranderingen van de transities om te zetten in kansen. 

"De organisatie en locatie waren subliem met een goede sfeer en aandacht voor de interne mens. Ik vond de sprekers gepassioneerd en er was een mooi verloop naar het einde van de dag toe."