Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Opstellen prijslijsten met Casemix Kompas 2015

Oudlaan 4, Utrecht
218 Algemeen

Details evenement

25 september 2014
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
475 hele dag of 275 alleen middagprogramma

De Casemix productensuite ondersteunt u optimaal in het Planning & Control proces. Belangrijk onderdeel is de ondersteuning van de onderhandelingen en het maken van prijslijsten voor 2015. We geven onder andere inzicht in de effecten van de 120-dagen-doorlooptijdverkorting en de conversie naar de RZ15-productstructuur. Bekendheid met de functionaliteiten en een juiste interpretatie van de informatie is hierbij essentieel! Vanaf half juli zijn de modules Begroten en Contracteren van Kompas 2015 beschikbaar.

In 2015 is het voor ziekenhuizen van groot belang een goede basis te hebben voor de onderhandelingen met zorgverzekeraars, om:
- Inzicht te krijgen in de effecten van de 120-dagen-doorlooptijdverkorting op profielen en productmix.
- De voorspelde schadelast 2013 en 2014 te kunnen converteren naar de RZ15 productstructuur.
- Voorgestelde prijzen te verantwoorden op basis van zowel eigen profielgegevens als benchmarkgegevens.
- Een DOT-begroting te maken voor het jaar 2015.

Om u te helpen bij de interpretatie en het gebruik van de Begroten en Contracteren tool, organiseert Q-Academy een gebruikerstraining. In de ochtend gaan we in op basisfunctionaliteiten en werkwijze in de Begroten en Contracteren modules. In de middag focussen we op de nieuwe functionaliteiten in Begroten en Contracteren 2015. De training is zeer praktijkgericht en interactief van aard. U krijgt ruim de tijd om zelf aan de slag te gaan in de applicatie, zodat u deze optimaal kunt toepassen voor uw onderhandelingsproces. U kunt zich inschrijven voor de hele dag, of alleen voor het middagprogramma kiezen.

Investering: voor klanten die ook in 2015 de productensuite van Casemix gebruiken, is de training voor één deelnemer gratis. Voor iedere extra deelnemer betaalt u € 475,- per dag of € 275,- voor alleen het middagprogramma.