Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop ‘Mijn dokter is hartstikke leuk…om mee samen te werken!’

Willibrordus Business Center (WBC), Heiloo, Noord-Holland
416 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

18 september 2014
18:30 uur
Willibrordus Business Center (WBC), Heiloo, Noord-Holland
Zusters@work
info@zusterswork.nl
(06) 11515315
€ 75,00 (excl. BTW)

Zusters@work organiseert op donderdag 18 september in samenwerking met PEZO training en advies een zeer interessante workshop voor o.a. doktersassistenten, praktijkondersteuners en praktijkmanagers voor een open communicatie en effectieve samenwerking in het team.

In de praktijk ben je samen met de huisarts en andere zorgprofessionals verantwoordelijk voor een goede zorg- en dienstverlening in de praktijk of gezondheidscentra. De patiënt staat hier in centraal. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Maar... Hoe verloopt de samenwerking in de praktijk: Hoe zou je de samenwerking omschrijven: wat gaat goed, wat kan beter voor een optimale werksfeer?

 

Wat levert deze training jouw op?

In deze interactieve workshop onderzoeken we op speelse maar serieuze wijze wat jouw aandeel is in de communicatie met de (huis)arts. Wat is de invloed die jij uitoefent door je manier van communiceren en hoe reageer je op spanningsvolle situaties? We reflecteren naar aanleiding van een levensechte casus die je zelf inbrengt; onderzoeken jouw communicatiekanalen en we oefenen met ander gedrag.

Lees meer over deze workshop op www.zusterswork.nl/workshop.html.