Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop "Sociale innovatie in de zorg"

vergaderruimte (nabij) station, 's-Hertogenbosch of Rosmalen
281 Algemeen

Details evenement

16 september 2014
13:00 uur
vergaderruimte (nabij) station, 's-Hertogenbosch of Rosmalen
HR Katalysator = Danny Willems
06 439 46 085
€ 75 (ex btw)

"Sociale Innovatie is het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening, zorg, productiviteit door talentbenutting van uw medewerkers!"

Resultaat: Na afloop van de workshop "Sociale Innovatie in de zorg" kunt u met uw medewerkers concreet en resultaatgericht met sociale innovatie aan de slag gaan.

U weet wat sociale innovatie kan betekenen voor uw organisatie, waar u zich op wilt focussen en met welke randvoorwaarden u rekening moet houden om sociale innovatie succesvol toe te passen.

Afdelings- en organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd doordat u samen met uw medewerkers aan de slag gaat met het realiseren van de gewenste verbeteringen en vernieuwingen.

Voor wie: HR-functionarissen en leidinggevenden in de Zorg & Welzijn(zoals integraal manager, sectorhoofden, teamleiders).

Inhoud en werkwijze: Een interactieve workshop/Moderatiesessie bestaande uit 3 samenhangende onderdelen: 1.Sociale Innovatie waar hebben we het eigenlijk over?!, 2. Bij Sociale Innovatie denk ik vooral aan... en 3. Van randvoorwaarden tot actieplan voor succesvol innoveren.

Inschrijven: voor maandag 8 september 2014. De workshop vindt plaats bij minimaal 10 deelnemers (maximaal 15).