Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorg 2015: apps vergroten zelfredzaamheid cliënt en professional

De Caballero fabriek, Den Haag
748 Algemeen

Details evenement

18 september 2014
12:30 uur
De Caballero fabriek, Den Haag
Pink Elephant
info@pinkelephant.nl
+31(0)88 235 66 55

Niets is dynamischer dan de zorg. Veel verandering vindt op dit moment plaats onder druk van wet- en regelgeving. Zorgverleners worden geconfronteerd met dalende budgetten, stijgende verwachting van hun cliënten en patiënten en toenemende regeldruk vanuit de overheid. Meer voor minder noopt elke organisatie in de zorg tot radicale verandering.

Veel van de verandering is georganiseerd rondom het administratieve proces waarna de wijze waarop zorg wordt verleend en zorg wordt georganiseerd een gevolg is van dat proces. In deze inspiratiesessie willen wij u meenemen hoe het anders kan en hoe we deze radicale verandering daadwerkelijk kunnen laten gebeuren.

Het is onze stellige overtuiging dat als het draait om de cliënt, we ook daar moeten beginnen met de verandering, niet alleen bij de cliënt maar bij alles en iedereen rondom die cliënt. Dus ook de familie, vrienden, mantelzorgers en professionals. Wanneer dat ecosysteem optimaal samenwerkt zijn grote voordelen te realiseren en in de praktijk is dit al gebeurd.

Gedurende deze middag nemen we u mee in deze veranderende wereld, de rol die technologie vandaag de dag hier al in speelt en welke kansen dit voor uw organisatie op korte termijn biedt. Zo laten we u zien wat de BeterApp heeft betekend voor Stichting MEE en hoort u wat de impact van apps kan zijn op de zorgwereld. Meld u aan en laat u inspireren. Pink Elephant organiseert deze sessie samen met Bloei.