Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorgmarketingfestival 'No guts No glory'

De Glazen Ruimte, Maarssen
297 Algemeen

Details evenement

23 september 2014
09:00 uur
De Glazen Ruimte, Maarssen
Mixe healthcare marketing
0627324052
350 euro

'No guts No glory'!

Het kan niet anders dan dat je vol lef en inspiratie huiswaarts gaat. We hebben een fantastische line-up met bijvoorbeeld Kluun als dagvoorzitter, Jan van Bodegom (Alexander Monro Borstkankerziekenhuis) en 24 interactieve sessies tijdens 4 verschillende parallelrondes. En als klap op de vuurpijl sluit Suzanne Ekel (Head of Marketing Twitter NL) af als keynote spreaker.

Heb je altijd al eens een huisarts aan de tand willen voelen of een zorgverzekeraar? Of wil je juist meer weten over de financiering van innovatieve ideeën of clicks en likes? Spelen met de Google Glass in de eHealth experience? Wil je nieuwe contacten opdoen via een speeddate of een mediatraining volgen van Kluun? Tijdens deze 3e editie van het Zorgmarketingfestival stel je je eigen programma samen!

Het Zorgmarketingfestival brengt 200 deelnemers met elkaar in contact. Dit jaar is het thema: ‘No guts No glory’, bedoeld voor lefgozers en powerwomen werkzaam in en rond de zorg. Of je nu werkzaam bent in de farma, bij een medisch bedrijf, in een ziekenhuis, ouderenzorginstelling of als zorgondernemer, we hebben voor elk wat wils. Juist die combinatie van mensen maakt het festival tot een succes.

Dus: Ben je ondernemend en heb je lef, zorg dan dat je erbij bent op 23 september in De Glazen Ruimte in Maarssen!