Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Betere en slimmere geriatrische revalidatiezorg

Oudlaan 4, Utrecht
149 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

10 november 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
495

Veel organisaties zijn de afgelopen jaren bezig geweest met het aanpassen van de werkprocessen rond de geriatrische revalidatiezorg (GRZ): de triage, de registratie, controle en declaratie. Het inzichtelijk maken van kwaliteit van zorg, een korte ligduur en efficiënte zorgverlening wordt daarnaast steeds belangrijker. Uw organisatie heeft inmiddels bovenstaande processen ingericht, maar bent u er zeker van dat alle (registratie)processen juist, tijdig en volledig verlopen? Krijgt uw cliënt effectieve en efficiënte zorg? En krijgt u betaald voor wat u levert? Als u een antwoord op deze vragen zoekt, dan bent u klaar voor de volgende stap: betere en slimmere GRZ!

Q-Academy organiseert een training om de volgende stap naar een betere en slimmere GRZ te kunnen zetten. Deze training bestaat uit drie bouwstenen: ontwikkelingen in de GRZ, doelmatigheid en DBC financiën (basis). U leert in deze training vanuit verschillende invalshoeken uw processen te analyseren: vanuit het proces, uw inkoopafspraken en de kosten en opbrengsten van de GRZ. U leert verschillende tools kennen die u in kunt zetten in uw eigen organisatie. Ervaring leert dat de belichting vanuit het proces en de financiën waardevolle inzichten opleveren.

Na afloop van de training:
- Heeft u inzicht in instrumenten en methoden om de effectiviteit en efficiëntie van de GRZ in beeld te brengen en te verbeteren.
- Weet u hoe u deze instrumenten en methoden kunt toepassen in uw eigen organisatie.
- Heeft u enkele resultaten uit de scans, waardoor u weet welke verbeterslagen er in uw organisatie te maken zijn.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/betere-en-slimmere-geriatrische-revalidatiezorg.html