Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Driedaagse cursus | mediation voor managers

t/m 01-12-2015 - Regardz la Vie, Utrecht
295 Algemeen

Details evenement

03 november - 01 december 2015
09:30 uur
Regardz la Vie, Utrecht
Medilex
j.damen@medilex.nl
1095

Als manager of leidinggevende bent u regelmatig bemiddelaar. Tussen zorgprofessionals en de patiënt. Of tussen collega’s. Soms lijkt er geen einde te komen aan de discussie. Hoe doorbreekt u het patroon?

Het gemiddelde arbeidsconflict kost een instelling 45.000,-. Daarnaast hebben arbeidsconflicten een grote impact op de kwaliteit van de zorg. Hoe lost u de problemen op, liefst nog voor ze ontstaan? Hoe zorgt u ervoor dat het conflict niet escaleert? En hoe zorgt u dat beide partijen een goed gevoel overhouden aan het gesprek zodat de discussie later niet nogmaals oplaait?

Los conflicten effectief op met behulp van verschillende benaderingen en diverse gesprekstechnieken!

Op 3 november start de praktische cursus Mediation voor managers. George Smits, mediator, GZ-psycholoog en docent Ondernemingsrechtelijke geschillenoplossing Universiteit Tilburg, verzorgt de cursus die globaal verdeeld is in:

Dag 1: Theoretische basis + voorkomen conflicten
Dag 2: Conflicten met en tussen werknemers
Dag 3: Conflicten met een patiënt

Kijk op www.medilex.nl/conflictbemiddeling voor meer informatie