Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

European eHealth - best practices

congrescentrum Domus Medica, Utrecht
295 Algemeen

Details evenement

25 november 2015
09:00 uur
congrescentrum Domus Medica, Utrecht
MedicalPHIT
info@phit.nl
030 82 000 70
695 ex BTW

Een soepele landelijke en regionale uitwisseling van patiëntgegevens. Dat is de uitdaging waar Nederlandse en buitenlandse zorginstellingen voor staan. Welke aanpak werkt? Wat zijn de valkuilen? Wat zijn de Key Succes Factors? Wat zijn de best practices binnen enkele EU-landen? En kunnen we deze kopieren naar de Nederlandse situatie?

Topadviseur Hannah Pohjonen analyseert een aantal succesvolle Europese projecten. De praktische toepasbaarheid staat daarbij voorop. Daarnaast is er tijdens dit seminar voldoende ruimte voor vragen over uw specifiek situatie.