Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Integraal verbeteren met de directiebeoordeling

Oudlaan 4, Utrecht
243 Algemeen

Details evenement

17 november 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
440

Een essentieel onderdeel van het kwaliteitssysteem is de directiebeoordeling, ook wel management review of systeembeoordeling genoemd. Veel kwaliteitsmanagers ervaren dit als een lastig ‘moetje’, maar op de goede manier toegepast, is het juist van grote toegevoegde waarde. Met de directiebeoordeling creëert u namelijk op procesniveau samenhang tussen uw kwaliteitsinstrumenten. Op basis hiervan kunt u trends analyseren en uw zorgorganisatie integraal verbeteren. De uitdaging is nu hoe u dit op een eenvoudige en effectieve manier realiseert!

De ervaring leert dat zorgorganisaties dit kwaliteitsinstrument heel verschillend inzetten.

Q-Academy organiseert daarom de nieuwe training ‘Integraal verbeteren met de directiebeoordeling’, waarin u leert hoe u de directiebeoordeling (effectiever) kunt inzetten, uiteraard passend bij úw organisatie. We bespreken wat uw rol als kwaliteitsmanager hierin is. Verschillende praktijkvoorbeelden passeren de revue. We werken aan de hand van een handig format, waar u de volgende dag direct in uw eigen praktijk mee aan de slag kunt. Er is voldoende tijd voor vragen en discussie.

Na afloop van de training
Weet u welke werkwijze van de directiebeoordeling het best bij uw organisatie past en wat uw bijdrage hierin kan zijn. U heeft handvatten hoe u het proces inricht, zodat u meer waardevolle uitkomsten haalt uit uw directiebeoordeling en tevens het kwaliteitsdenken stimuleert bij uw medewerkers.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/integraal-verbeteren-met-de-directiebeoordeling.html