Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Introductietraining zorgpaden in de geriatrische revalidatiezorg

Oudlaan 4, Utrecht
167 Algemeen

Details evenement

24 november 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
495

Afgelopen jaren is uw organisatie druk bezig geweest met het ontwikkelen van zorgpaden voor specifieke doelgroepen in de GRZ. Helaas hoor je vaak “zorgpaden zijn papieren tijgers, die slechts in de kast liggen”. In de training Zorgpaden in de GRZ gaan we in op het ontwikkelen, implementeren en evalueren van zorgpaden. Zorgpaden zijn namelijk geen slapende documenten, maar juist een methode om zorg te verbeteren, waarbij draagvlak van uw medewerkers van groot belang is.

Wilt u de verandering aangaan?

Q-Academy organiseert een introductietraining die gericht is op de praktische implementatie van zorgpaden in het primaire proces. Welk doel wilt u bereiken met uw zorgpad? Hoe realiseert u een cultuuromslag bij medewerkers? Welke praktische veranderingen zorgen ervoor dat de behandeling van uw cliënt verloopt volgens het zorgpad?

Na afloop van de training:
Heeft u kennis van het beschrijven, implementeren en evalueren van zorgpaden.
Gaat u naar huis met concrete ideeën om uw zorgpaden een doorstart te geven.
Heeft u ervaringen kunnen uitwisselen met collega’s van andere GRZ-aanbieders.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/introductietraining-zorgpaden-in-de-geriatrische-revalidatiezorg-1.html