Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Publieksacademie: Lezing Rug- en nekhernia

Zwolse Theaters, Blijmarkt 25 8011 ND, Zwolle
124 Algemeen

Details evenement

09 november 2015
19:30 uur
Zwolse Theaters, Blijmarkt 25 8011 ND, Zwolle
Isala
0384247527
Gratis

Lage rugpijn, scherpe pijn in de arm, krachtverlies of een doof of prikkelend gevoel. Een kleine greep uit de klachten van patiënten die kunnen wijzen op een rug- of nekhernia. Maar wat valt er aan te doen? De impact op het dagelijks functioneren kan flink zijn. Denk maar aan werk, hobby’s en de thuissituatie. Een groot misverstand is dat herniaklachten automatisch leiden tot een operatie. Er zijn meer mogelijkheden. Soms is niets doen ook een optie. En als je dan toch geopereerd wordt, welke technieken zijn er dan?

Onze neurochirurgen bepalen samen met u een behandeling die het beste bij uw klachten past. Dat doen ze in nauwe samenwerking met neurologen uit Zwolle, Meppel en de wijde regio. Uw zorgvraag staat centraal. Meer hierover in de Publieksacademie op maandag 9 november a.s. http://www.isala.nl/patienten/agenda/publieksacademie-rug-nek-hernia