Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Auditen volgens de tracermethodiek

Oudlaan 4, Utrecht
307 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie, Zorgvisie Academy

Details evenement

08 december 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
440

Dat kan met de tracermethodiek! Als auditor volg je met de Tracer Activity methode het pad dat een patiënt door de organisatie doorloopt. Dit doe je in omgekeerde volgorde: vanaf ontslag, terug naar de bezochte afdelingen en de aanmelding.

De tracermethodiek vindt zijn oorsprong in het keurmerk Joint Commission International (JCI). Maar ook los van dit keurmerk kunt u als zorgorganisatie met deze auditmethodiek aan de slag. Deze methode past binnen elke zorgorganisatie. Tijdens deze training leert u hoe u als auditor een tracer opzet, uitvoert en rapporteert. De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Daarnaast kunt u eigen praktijksituaties inbrengen en hierover sparren met vakgenoten.

Na afloop van de training
Na de training bent u in staat om succesvol een audit volgens de tracermethodiek voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. Hierdoor draagt u bij aan kwaliteitsverbetering vanuit de ogen van de patiënt.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/auditen-volgens-de-tracermethodiek/fields/kwaliteit-veiligheid-en-risicomanagement/pagina/2.html