Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

ESCo/PPS Praktijkdag 2015

Kromhout Kazerne Utrecht, Utrecht
182 Algemeen

Details evenement

09 december 2015
10:00 uur
Kromhout Kazerne Utrecht, Utrecht
ESCoNetwerk.nl / PPS Netwerk Nederland
info@esconetwerk.nl
030-3039761
Gratis voor publieke partijen en opdrachtgevers

ESCoNetwerk.nl en PPS Netwerk Nederland organiseren dit jaar op 9 december 2015 voor de vierde keer op rij de ESCo/PPS Praktijkdag op de Kromhout Kazerne in Utrecht. Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar en wij verwachten -net zoals voorgaande jaren- snel volgeboekt te zijn.

Reserveer dus snel uw ticket, want er geldt: first come-first served! De Praktijkdag is kosteloos voor (semi-)publieke partijen en deelnemers van ESCoNetwerk.nl, PPS Netwerk Nederland en Professionals in PPS. 

Klik hier voor het programma & aanmelding

Snelle technologische ontwikkelingen, meer taken, minder mankracht en minder geld: overheid en bedrijfsleven zullen meer en meer met elkaar moeten samenwerken om opgaven op het gebied van mobiliteit, verduurzaming, huisvesting, etc. gerealiseerd te krijgen. Dit vereist andere rollen en ander gedrag van partijen.

Op 9 december a.s. wisselen we plenair visies uit op dit gebied met o.a. Dr. Bertholt Leeftink (DG Bedrijfsleven en Innovatie, Ministerie van EZ), Prof. Dr. Jaap Uijlenbroek (DG Rijksvastgoedbedrijf, Ministerie van BZK), Pauline Bieringa (managing director Public Finance, BNG Bank) en Dr. Jeroen van der Velden (kerndocent Nyenrode, PPS MBA), onder leiding van Petra Grijzen (BNR Radio). Daarna kunt u speed-daten met teams van 40 publiek private samenwerkingen. Hoor uit eerste hand hoe uw collega's kansen hebben geïdentificeerd en gerealiseerd.

- De praktijkdag geeft u hiermee de mogelijkheid om:
- Op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen
- Ervaringen en kennis uit te wisselen met andere partijen
- Uw eigen kansen op ESCo/PPS gebied te identificeren

Klik hier voor het programma & aanmelding