Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Kostprijsberekening in de ouderenzorg

t/m 08-12-2015 - Oudlaan 4, Utrecht
403 Algemeen

Details evenement

01 - 08 december 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
1245

Prestatiebekostiging heeft als gevolg dat uw zorgorganisatie steeds meer financieel risico loopt. Met de overhevelingen naar de Zorgverzekeringswet en Wmo worden de onzekerheden nog groter. Hierdoor ontstaat steeds meer behoefte aan financiële stuurinformatie om ‘in control’ te zijn. Het hebben van betrouwbare kostprijzen is hierbij een onmisbare schakel!

Hoe berekent u kostprijzen en waar kunt u uw bedrijfsvoering bijsturen?

Q-Academy organiseert de training ‘Kostprijsberekening in de ouderenzorg’. Voor organisaties die geriatrische revalidatiezorg (GRZ) aanbieden, is deze training al veelvuldig en naar grote tevredenheid georganiseerd. In een unieke praktijkgerichte en interactieve opzet gaat u met de kostprijzen voor uw eigen organisatie aan de slag. Na afloop heeft u dan ook daadwerkelijk uw eigen kostprijzen. U wordt begeleid door ervaren trainers die dergelijke trajecten inmiddels bij meer dan 50 VV&T-organisaties hebben doorlopen. 

Na afloop van de training:
Heeft u uw eigen kostprijzen voor uw producten (zoals ZZP en dagbesteding).
Heeft u inzicht in uw eigen kostprijs ten opzichte van de andere deelnemers in een anonieme benchmark.
Heeft u de basis gelegd voor uw organisatie-eigen kostprijsmodel (kostenverdeelstaat) in Excel, dat volledig eigendom en in beheer is van uw organisatie.
Heeft u inzicht in de verbeterpunten administratieve organisatie.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/kostprijsberekening-in-de-ouderenzorg.html