Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Lezing: Publieksacademie Acute hartzorg en hartrevalidatie

De Meenthe, Stationsplein 1, Steenwijk
135 Algemeen

Details evenement

08 december 2015
19:30 uur
De Meenthe, Stationsplein 1, Steenwijk
Isala
0384247527
Gratis

Een donderslag bij heldere hemel. Zo wordt een acuut hartinfarct vaak ervaren. In hoog tempo komt er van alles op je af. Dat begint al in de ambulance en wordt vervolgd in het ziekenhuis. Maar welke zorg krijg je in het Isala Hartcentrum in Zwolle, wanneer ga je naar de afdeling cardiologie in Isala Diaconessenhuis en wat kan de locatie in Steenwijk voor je betekenen? En waarom is hartrevalidatie na de behandeling zo belangrijk? Onze sprekers lichten dit graag toe op 8 dec. a.s. http://www.isala.nl/patienten/agenda/publieksacademie-acute-hartzorg-hartrevalidatie