Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres Samen Zelfzorg

Jaarbeurs, Utrecht
281 Algemeen

Details evenement

11 december 2015
09:30 uur
Jaarbeurs, Utrecht
Jaarbeurs
info@jaarbeurs.nl
030 295 59 11
zie website

Het congres Samen Zelfzorg, een evenement over Zelfmanagement in de Zorg voor professional en patiënt, wordt voor de eerste keer georganiseerd door Jaarbeurs. Laat u helemaal bijpraten tijdens het congres Samen Zelfzorg waarbij “samen voor eigen regie” het motto is; en bepaal mede de toekomstagenda van Zelfmanagement in de Zorg. Samen, omdat de dialoog tussen professional en patiënt hierbij van groot belang is en zorgt voor verbinding.

Een uitgebreid programma met diverse inhoudelijke sessies en sprekers geeft u inzicht in de do’s en dont’s van Zelfmanagement in de Zorg. Ook ziet u hoe u kunt omgaan met zelfredzaamheid/ zelfregie en hoe u de dialoog blijft aangaan.