Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

MRI Veiligheid symposium NL

Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden
386 Algemeen

Details evenement

03 februari 2015
12:30 uur
Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden
KALCIO
alexandra@kalcio.nl
06-42994982
Schrijft u zich vóór 1 januari 2015 in dan profiteert u van vroegboekkorting; u betaalt dan slecht 150 euro. Bij inschrijving op of na 1 januari 2015 zijn de kosten voor deelname 175 euro.

Tijdens het MRI Veiligheid symposium NL staat het veilig werken met en rondom de MRI centraal. Hoe kunt u binnen uw organisatie een veiligere MRI afdeling voor uzelf, de patiënt en uw collega’s organiseren? Deelnemers krijgen op dit symposium informatie over de mogelijke risico’s die komen kijken bij het werken met de MRI. Daarnaast wisselen de deelnemers in interactieve werksessies kennis uit met collega’s en werken zo gezamenlijk aan het optimaliseren van de veiligheid rondom de MRI.

Doel
Doel is om de deelnemers meer inzicht en kennis mee te geven over het realiseren van een veiligere werkomgeving binnen de MRI afdeling van de eigen organisatie.

Doelgroep
Medewerkers die bij de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden binnen een zorginstelling werken met of rondom de MRI of veiligheidsbeleid op dit gebied ontwikkelen. Hieronder vallen onder andere MRI laboranten en hun leidinggevenden, wetenschappers en wetenschapsassistenten die onderzoek uitvoeren op de MRI en kwaliteitsfunctionarissen belast met het veiligheidsbeleid rondom de MRI.

Kosten
De kosten voor deelname aan dit symposium zijn €150,- per persoon als u zich vóór 1 januari 2015 inschrijft. Bij inschrijving op of na 1 januari 2015 zijn de kosten voor deelname €175,- per persoon. Inschrijven kan tot en met 27 januari 2015. Voornoemde prijzen zijn inclusief koffie- en theepauze, borrel, uitrijkaart parkeergarage en BTW. Bij schriftelijke annulering na 3 januari 2015, wordt €25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij:

- Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP)


Meer informatie
Meer informatie over het programma en hoe u zich kunt inschrijven kunt u vinden op onze website.