Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Roundtable Veilig mobiel werken in de gezondheidszorg

RAM hoofdkantoor, Ptolemaeuslaan 69, Utrecht
454 Algemeen

Details evenement

25 maart 2015
13:30 uur
RAM hoofdkantoor, Ptolemaeuslaan 69, Utrecht
RAM Mobile Data & RAM Infotechnology
info@ram.nl
0302390390
Gratis voor IT managers uit de zorgsector

Op woensdag 25 maart 2015 organiseren RAM Mobile Data en RAM infotechnology de Roundtable “Veilig mobiel werken in de gezondheidszorg”. Tijdens deze roundtable wisselen IT managers binnen de zorgsector met elkaar van gedachten over de veiligheidsuitdagingen op het gebied van mobiel werken.

Was het altijd en overal mobiel kunnen werken voorheen enkel besteed aan de “happy few”, tegenwoordig is mobiel werken in vrijwel alle sectoren doordrongen. Ook in de gezondheidszorg staat het mobiele werken hoog op de agenda. Er zijn verschillende mogelijkheden om applicaties, relevante en actuele informatie beschikbaar te maken aan de ambulante medewerkers, maar zijn die ook veilig genoeg?

Onder leiding van Jerry Fortuin van Wijtz discussiëren we met een kleine groep deelnemers aan de hand van diverse stellingen. Jerry Fortuin is al jaren actief in de advisering van zorginstellingen op het gebied van met name ICT en organisatievraagstukken: “Mijn streven is de zorgverlening beter te maken door slimme inzet van ICT, die zorgverleners optimaal ondersteunt”.

Klanten spreken over hun ervaringen
Een tweetal klanten uit de zorgsector komt tevens aan het woord tijdens deze roundtable over de ervaringen op het gebied van veilig mobiel werken binnen hun organisatie:

– RAVU (Regionale Ambulance Voorziening Utrecht)
– AET Europe

Voor wie?
IT managers uit de zorgsector die te maken hebben met vraagstukken rondom veilig mobiel werken.

Meer informatie en aanmelden
Lees meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden kijkt u op onze website.