Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Landelijke Conferentie Gehandicaptenzorg in de markt

Antropia, Driebergen
210 Algemeen

Details evenement

02 april 2015
10:00 uur
Antropia, Driebergen
Leids Congres Bureau
0715148203
355

Onder grote tijdsdruk en met onduidelijke, steeds wijzigende randvoorwaarden zijn aanbieders van gehandicaptenzorg in het najaar van 2014 tot inkoopafspraken met gemeenten en zorgkantoren gekomen. De contractering voor 2015 is dan misschien rond, maar hoe kunnen er tegen de achtergrond van de eerste ervaringen met het nieuwe stelsel goede langetermijn afspraken gemaakt worden?

Het Leids Congres Bureau organiseert een bijeenkomst voor bestuurders, directeuren, managers, controllers en beleidsmakers in de gehandicaptenzorg: hoe houdt u het hoofd boven water in de vrije markt en stelt u tegelijkertijd de behoeften van uw cliënten écht centraal? Hoe komt u tot goede contracten en hoe beheerst u de uitvoering ervan? Wat vragen veranderingen van uw personeel en van uw ICT en hoe maakt u uw organisatie toekomstbestendig? Met inspirerende lezingen en praktijkgerichte keuzesessies bent u weer helemaal bij. Daarnaast is er ruime gelegenheid voor interactie en netwerken.