Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Leerwerkbijeenkomst Excellent projectmanagement in Zorg en Welzijn

Bureau de Bont, Amersfoort
166 Algemeen

Details evenement

14 april 2015
14:00 uur
Bureau de Bont, Amersfoort
Bureau de Bont
033-4556030
195,--

Er valt veel geld te besparen in de zorg wanneer we interne projecten beter faciliteren en scherper kiezen welke projecten we wel en niet doen. ‘Goedkoop is duurkoop’ is vaak aan de orde als we kijken naar de manier waarop projecten worden gedaan in de zorg. We zien te veel projecten waar te weinig in geïnvesteerd wordt, zeker aan de voorkant. Zo wordt onnodig veel geld en energie verspild, mede doordat er geen keuze wordt gemaakt in welke projecten er juist wel geïnvesteerd moet worden.
 
Bureau de Bont organiseert op 14 april 2015 een leerwerkbijeenkomst waarin we op zoek gaan naar datgene dat de projectenpraktijk versterkt. We belichten en delen de  systematiek Projectmatig Creëren, kennis en ervaring, dilemma’s, praktijkvoorbeelden en natuurlijk ook andere essentiële criteria die nodig zijn om projecten goed te laten verlopen.

Dus wil je ook een volgende stap zetten naar Excellent Projectmanagement in jouw organisatie? Waarin je een beperkt aantal strategische projecten doet die wel allemaal binnen de randvoorwaarden de eindstreep halen? En ook nog ideeën en tips ter inspiratie meenemen inclusief een uitgebouwd relatienetwerk? Meld je dan aan.