Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Grip op het proces met DOT-informatie

Oudlaan 4, Utrecht
369 Algemeen

Details evenement

26 mei 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
575

Informatievoorziening is van groot belang voor zorgorganisaties. Of het nu gaat om het vergroten van de efficiëntie, kwaliteitsverbetering of effectieve financiële rapportages. De juiste informatie op het juiste moment is cruciaal om snel gerichte en effectieve beslissingen te kunnen nemen. Uit de beschikbare DOT-data kunnen we nog veel meer informatie halen dan we tot op heden gewend zijn te gebruiken!

Q-Academy organiseert daarom een training waarin we specifiek ingaan op DOT-gerelateerde business intelligence. Deelnemers leren hoe ze management vragen kunnen beantwoorden met DOT-data. Vervolgens staan we stil bij de vervolgacties. Wat zijn de conclusies? Waar zitten structurele (mogelijke) verbeterpunten? Hoe kunnen we (zorg)processen samen met het zorgmanagement verbeteren? De training bestaat uit een combinatie van (korte) theorie en daarna zelf oefenen aan de hand van casussen. Na afloop van de training weten de deelnemers welke (DOT-)informatie gebruikt kan worden voor welke stuurmogelijkheden.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/grip-op-het-proces-met-dot-informatie.html