Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Jong GGZ - Regeldruk

Landgoed de grote beek (GGzE), dr. Poletlaan 45, Eindhoven
306 Algemeen

Details evenement

04 juni 2015
15:00 uur
Landgoed de grote beek (GGzE), dr. Poletlaan 45, Eindhoven
PART zorg en GGZ Eindhoven
lieke@partzorg.nl
0644163955
10

Met een kleine groep jonge professionals in de GGZ hebben we een doel: het bouwen van een netwerk waarin we onze kennis en ervaring op informele wijze delen. Kernwoorden hierbij zijn energiek, lef, ambitieus en interactief. Het doel van het netwerk dat we willen bouwen is inspireren, bruggen bouwen en innoveren.Op de bijeenkomst 4 juni is het thema Regeldruk. Rob Adolfsen, een initiatiefnemer voor vernieuwende zorg, oa ANNO 2012 komt als spreker om met ons te sparren over de toekomst. Meer weten? Klik hier.