Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Symposium HagaZiekenhuis - ARCADIS 'De mens achter de transitie naar andere contractvormen in de zorg!'

t/m 19-06-2015 - Leyweg 275, 2545 CH Den Haag, Haga ziekenhuis, Den Haag
609 Algemeen

Details evenement

18 - 19 juni 2015
14:00 uur
Leyweg 275, 2545 CH Den Haag, Haga ziekenhuis, Den Haag
ARCADIS
06 2128 4865
Kosteloos

Ontwikkelingen in Zorg- en Ziekenhuishuisvesting hebben tot gevolg dat er steeds vaker wordt gekozen voor andere contractvormen. Maintain & Operate van huisvesting wordt bijvoorbeeld langdurig extern gecontracteerd. De succesfactor daarin is de mens, die met zijn of haar betrokkenheid de transitie moet bestendigen. ‘Zorg’ draait om mensen, ‘huisvesting’ om het zorgproces. Waarom komen in de transitie steeds het proces en de middelen op de eerste plaats en wordt het belang van de mens, die de basis is voor een langdurig succes, onderbelicht?

Graag delen wij met u onze ervaringen omtrent het succesvol managen van dit veranderproces! En verwelkomen u derhalve graag op ons kosteloze symposium. Keynote speakers tijdens dit event zijn: Wendy Verschoor (ARCADIS directeur Gebouwen), Kees Paul Schilperoord (Manager Facilitair Bedrijf HagaZiekenhuis) en Alexander van Reeuwijk (Alliantie directeur nieuwbouw Zaans Medisch Centrum). Ineke Strijp zal als moderator optreden. Voor het volledige programma van dit symposium verwijzen wij u graag naar onze uitnodiging.

Uw aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld en wij spreken daarom het vertrouwen uit u op 18 juni a.s. als onze gast te mogen begroeten. Bevestig uw aanwezigheid op dit interessante symposium, door middel van het sturen van een mail aan: info.gebouwen@arcadis.nl