Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Innovatiecafé Bewegen en Beleven

Kandinskystraat 40 , Utrecht
371 Algemeen

Details evenement

06 juli 2015
13:15 uur
Kandinskystraat 40 , Utrecht
stichting Springlab
koen@springlab.nl
0643140426
49,95

Innovatiecafé Bewegen en Beleven 6 juli

Graag nodigt Springlab, Axioncontinu en Reinaerde u uit voor het innovatiecafé Bewegen en Beleven in de ouderenzorg op maandag 6 juli 2015.

Tijdens deze dag is het mogelijk om de nieuwste beweeg innovaties te beleven tijdens interessante workshops. Onder andere aanwezig op deze dag is een game installatie voor ouderen met dementie: “DeTovertafel” en de beweegcomputer“Kinemoto”. De innovaties demonstreren hun product en er worden ervaringen uitgewisseld op het gebied van innovatie implementatie in de ouderenzorg. Kijk op http://springlab.nl/innovatiecafe-6-juli/ voor meer informatie. 


Programma 6 juli:
13:30
Inloop en plenaire opening
Springlab opent het café en presenteert het laatste innovatienieuws op het gebied van bewegen in de ouderenzorg

14:15
Workshops
Beleef de innovaties en leer van hun ervaringen om innovaties te implementeren. Daarnaast is er een open innovatiepodium waar innovatievraagstukken van aanwezigen gezamelijk besproken worden.

16:15
Borrel
De middag wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Locatie:
WZC "De Drie Ringen", Kandinskystraat 40, Utrecht
Voor wie: Het innovatiecafé is voor ouderen en begeleiders, voor zorgprofessionals en zorgmanagers en iedereen die interesse heeft in dit onderwerp.

Toegang:
Voor deelname kunt u voor 49,95 euro hier een ticket bestellen voor het innovatiecafé.

De toegang is gratis voor ouderen met één begeleider en alle medewerkers of bestuurders van ‘De Drie Ringen”. Stuur hiervoor een mailtje naar koen@springlab.nl met daarin uw naam en organisatie.

Bent u zelf een innovator of kent u een innovator of inspirerende innovatie? Neem dan contact op met koen@springlab.nl en wellicht kunnen wij ervoor zorgen dat deze innovatie ook gepresenteerd wordt tijdens het café.

We hopen u te verwelkomen op 6 juli.

stichting Springlab en WZC “De Drie Ringen”