Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training ´Zelf sturen als team´

t/m 30-06-2016 - nader te bepalen, in-company
597 Algemeen

Details evenement

30 september 2015 - 30 juni 2016
09:00 uur
nader te bepalen, in-company
HEEL opleidingen
024 - 3661765
maatwerk

Goed werkende teams waar mensen zich verbonden voelen met de organisatie en met elkaar én met veel plezier en energie werken aan een goed resultaat, zijn een zegen voor de mensen die er werken en de organisatie. Er wordt open en direct met elkaar gecommuniceerd, er vindt een goede afstemming plaats en de mensen zijn betrokken bij wat ze doen. Daarnaast voelen alle teamleden zich gezien en gewaardeerd en worden uitgedaagd om hun beste bijdrage te leveren. Er is vertrouwen in de leiding en wanneer nodig denken alle teamleden mee met hoe ze veranderingen die op hen af komen op een goede wijze kunnen tackelen. De factoren die een team succesvol maken als creativiteit, betrokkenheid, humor, vertrouwen/veiligheid en respect zijn in voldoende mate aanwezig.

Zo zou het moeten zijn. Echter dat is helaas niet altijd het geval. Soms raakt de focus zoek en gaat het plezier uit het team, wordt er indirect gecommuniceerd, voelen mensen zich geremd en zijn bezig om zich geforceerd te handhaven. Hierdoor raken mensen het plezier in het samenwerken kwijt en gaat veel energie verloren. Dat is jammer omdat eigenlijk niemand dit wil.

Om een team weer in de flow te krijgen en te houden bieden we deze training aan.