Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Prospectieve Risico Inventarisatie

IHC de Zorgmakelaar, Zeist
182 Algemeen

Details evenement

23 september 2015
09:30 uur
IHC de Zorgmakelaar, Zeist
IHC de Zorgmakelaar
030-6970815
€ 525

PRI
In een dag maken wij u bekend met een model voor Prospectieve Risico Inventarisatie en laten u zien hoe u deze kunt koppelen aan uw strategisch beleid en aan het model van cyclisch continu verbeteren. De training biedt u naast een theoretisch kader enkele praktische instrumenten en werkmethoden voor de PRI.
We laten u zien hoe u interne processen en externe stakeholders/ontwikkelingen in kaart brengt en daaruit bestaande risico’s inventariseert. Verder leert u hoe u deze risico’s uitzet in verbeterplannen om deze vervolgens aan uw beleid te koppelen en borgt in uw organisatie.

Voor wie:
Deze training is opgezet voor leden van Raad van Bestuur van (kleine) zorgorganisaties, operationeel managers, teamleiders, kwaliteitsfunctionarissen en medewerkers die deelnemen aan de prospectieve risico-inventarisaties in de organisatie.
De training is ook zeer geschikt om in-house te worden gegeven, afgestemd op uw specifieke organisatie en wensen.

Wat leert u?
Door oefeningen krijgt u inzicht in uw processen en alle mogelijke risico’s die zich hierin voor kunnen doen. U vergroot uw vaardigheden om medewerkers op gestructureerde wijze de risico’s te laten afwegen en deze te vertalen naar praktische verbetervoorstellen. Na de training bent u in staat om de PRI-methode in de eigen organisatie te implementeren en te borgen.

Lees meer op onze website